Hydrolyzed Pea Protein

proteiny z zielonego groszku, a dokładniej hydrolizat protein grochu. Hydrolizat białkowy otrzymywany w wyniku delikatnej hydrolizy enzymatycznej nasion groszku Pisum sativa. Sprawdzają się na zniszczonych włosach i mają właściwości ochronne przed działaniem mocno oczyszczających środków powierzchniowo czynnych; te właściwości sprawiają, że są one szczególnie odpowiednie do formułowania produktów do regeneracji włosów.

Magdalena Kaczanowicz

Cześć! Cieszę się, że tu jesteś i chcesz poczytać o świecie chemii w kosmetykach! Zapraszam do mojego świata:) Jestem pasjonatką chemii, kosmetyków i wszystkiego co z chemią związane. Mam nadzieję, że zostaniesz ze mną na dłużej:)

All posts

No Comments

Leave a Reply

I accept the Privacy Policy

O MNIE

Cześć kosmetyczny freaku!

Witaj w świecie chemii kosmetycznej, gdzie obalam mity, edukuję i jestem dla Ciebie:) Więcej o mnie

Magda

KONTAKT ZE MNĄ

LOOKFANTASTIC

PARTNER CENEO

TUTAJ POWINIEN ZNALEZC SIE OPIS OBRAZKA

Uwielbiam ten sklep

×